Geil

Gepubliceerd op 10 september 2024 om 16:47

Simone en Justin zijn aangemeld door de sociaal beheerder van de woningstichting waarvan zij hun huis huren.

Buren hebben geklaagd over stank. Als Karlijn en ik er zijn is het duidelijk waar de stank vandaan komt.
Zowel in de keuken als de woonkamer ligt vuil. Het zijn geen verzamelaars.
Ze hebben een tijd vretende hobby waardoor het hen niet altijd lukt om vuil weg te gooien. Zo luid althans het verhaal van Simone en Justin. Beide werken niet. Ze leven van een uitkering.
Van de sociaal beheerder hebben wij begrepen dat beide huurders een licht verstandelijke beperking hebben. Als we naar boven willen voor inspectie worden we tegengehouden. Simone wil met ons mee want er is een kamer op slot waar privé spullen liggen. Boven is alles keurig en netjes. De kamer die op slot zit komen we niet in. Wel maken we de afspraak dat we daar over een paar weken even willen kijken. Dat is akkoord. We doen een voorstel om samen een deel van het vuil te verwijderen. Tevens de afspraak dat zij beiden verder de woonkamer en keuken reinigen.

Na drie bezoeken hebben beiden de woonkamer en keuken helemaal schoon en fris.
We maken de afspraak dat wij over vier weken weer langskomen.
Ongeveer een zes dagen later wordt het kantoor gebeld door Justin. Of Karlijn en ik met spoed langs willen komen.
Onze manager vindt het bijzonder dat iemand met een dergelijk verzoek belt juist als het goed gaat. Dus gaan we langs.
Eerst naar kantoor want Justin heeft gevraagd of wij de sleutel willen meenemen. Eenmaal binnen horen we Simone en Justin roepen. Ze zijn boven. Eenmaal boven horen we het geroep uit de afgesloten kamer. Als we de kamer binnenstappen weten we niet waar we moeten kijken. Een volwaardige sekskamer. 

Veel vibrators netjes in een vitrinekast, een swingstoel, kleding, een soort zadel met een kunststof penis erop, een drietal sekspoppen, echt teveel om op te noemen.
Zowel Justin als Simone zijn naakt. Justin zit met zijn penis vast in een stofzuigerslang. Simone heeft de andere kant van de stofzuigerslang in haar vagina. Hoe het kon gebeuren is tot op de dag van vandaag en raadsel. Feit is dat de stofzuigerslang een vacuüm heeft gecreëerd. Karlijn en ik kijken elkaar aan en weten niet goed of we nu geschokt moeten zijn of moeten lachen.

Beide geven aan dat het zeer doet en dat de slang echt niet los wil. We laten een ambulance komen.
De ambulance verpleegkundigen wikkelen beide in een deken. Daarna is het voorzichtig de trap af en de ambulance in. 

In het ziekenhuis wordt de slang verwijderd. Bij Simone verwijderd is een deel van de vagina door het vacuüm dusdanig opgezwollen dat ze een nacht moet blijven. Bij Justin blijken er door de druk bloedvaten geknapt te zijn met alle gevolgen van dien. Ook Justin moet blijven. Na behandeling en ontslag uit het ziekenhuis kregen beide het advies om de komende acht weken niet intiem te zijn met elkaar of zichzelf. Over zes weken zou de vervolgafspraak zijn.

Nog geen drie dagen later wederom een telefoontje. Simone doet de deur open. Ze loopt voor ons uit. Ze loopt moeilijk. In de woonkamer komt het verhaal. Zowel zij als Justin hebben in een vlaag van geilheid een plastic muziek ei in hun anus gestopt. Bij beide wil deze er niet meer uit. We hebben hen in de auto gezet en naar de EHBO post gereden. We geven aan dat als ze klaar zijn zelf naar huis moeten zien te komen.

Na twee dagen gaan we op onverwacht op bezoek. Slechts gekleed in een badjas doet Simone open.
Beide experimenteren nu met tepelklemmen.
Karlijn geeft aan dat ze ons niet meer hoeven te bellen maar direct ambulance en/of politie en dat we over vier weken langskomen voor ons echte werk.

Simone en Justin hebben met een kleine regelmaat nog gebruik gemaakt van de diensten van het ziekenhuis.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.